Locations of visitors to this page

onsdag 29. juli 2009

Søndag 26/7 - Tirsdag 28/7: Senja ferietur!

Dietl helt ytterst på moloen i Ersfjorden. Her har ikke mange kjøretøyer vært før.
Fyret på Hekkingen.
Herskapet på Furuheim.
Klassisk motiv Ersfjorden.

Endelig ferie. Starta hjemmefra Søndag kl. 1100, kjørte til Brensholmen via Kattfjorden. Tok ferga som skulle gå 11.45, men før vi hadde fått lasta ombord og var klare til å gå var klokka over 12. Da sto det enda 2 bobiler og to personbiler igjen på land. Knallsol, blikkstille og 25 grader. Nesten i varmeste laget å kjøre i MC klær. Dette til tross for at vi brukte Harley hjelmene og fingerhanskene for første gang siden Route66 turen i 2006. Vel over på Senja kjørte vi yttersia til Senjahopen og videre til Medfjordvær. Her var det middag, ikke fiskesuppe på Søndager, men buffet med stekt kveite og mye annet godt. Nesten i metteste laget la vi kursen til Ersfjorden, hvor vi kjørte helt ytterst på moloen, her har det nok ikke vært mange kjøretøy før. Stranda var svart av folk, vi telte over 50 biler. Etter en god kaffepause hadde vi fått kontakt med Furuheim i Eidpollen, hvor vi ble invitert på kaffe og kaker. Her var også tjukkeste slekta til Gumman på besøk. Trivelig ettermiddag.
Så gikk turen videre til Mathias Rorbu-ferier på Å hvor vi overnatter to netter. Se egen turbekrivelser på Raudtind-bloggen.
Tirsdag gikk turen heim via Finnsnes, Olsborg, og Malangen hvor vi la turen via Malangen brygger til Vikran. Vi hadde fått med oss kaffe på thermosen, og hadde oss kaffepause i Tranøybotn på parkeringsplassen til Ånderdalen nasjonalpark, på Olsborg og på fergeleiet på Larseng. I tillegg presterte Gumman å shoppe på Finnsnes til tross for den begrensa plassen på sykkelen.
Fantastisk flott start på sommerferien 2009.

På Statoil, Finnsnes ble tanken fylt opp, 12,29 liter på 34,35 mil, gjennomsnitt på 0,35 liter pr. mil. Utrolig når man tenker på at Dietl gikk de 25 siste milene gikk med to personer og full oppakning.
Trip: 413km.
Totalt 10443km.