Locations of visitors to this page

mandag 10. juni 2013

Mandag 10. Juni: Service

Imponerende doning.

Klargjøring av Gråtass nummer tre i Troms.

Hmm.. jeg kunne vel bare fått framhjulet som skal på denne :-)

Da var det tid for 1000 km service. Hadde kjørt vel 1200 da. Fikk montert toppkoffert og låser på alle tre koffertene. Ba dem sjekke balanseringen på forhjulet, for jeg syns det var for mye vibrasjoner der. De hadde forsøkt to ganger, og i tillegg vært på Autovulk og fått de å prøve med sitt utstyr. Konklusjonen ble at det er kast i felgen. Så nå er det bestilt ny felg. Godt å se at man blir tatt på alvor på verkstedet. Så får vi se om BMW dekker det. Jeg er sikker på at jeg ikke har vært borti noe, og de fant heller ingen merker i felgen. Fikk senket styret litt også i bakkant, da jeg syns det sto for høyt i forhold til min gamle. Nå hadde jeg vent meg til den nye posisjonen da, så det spørs hva jeg ender opp med.
Som lånesykkel idag ble det en K1600GT. Her snakker du om girkasse som virkelig er som smør! Men jeg ville nok ikke ha bytta sykkel, uten at jeg skal gå noe inn på hvorfor!
På verkstedet sto den tredje Gråtassen som leveres i Troms, til Balsfjorden. Også den med krysseikefelger. Så da er det tre like sykler i nær omkrets.