Locations of visitors to this page

søndag 28. juli 2013

Søndag 28.Juli: På loffen i Malangen og Balsfjord, eller To Brødre!

Kjørte til Malangen, tok grusveien fra Malangseidet over til Skutvik. Av en eller annen grunn virker denne grusveien nyskrapa hver gang jeg kjører den. Aldri nedkjørt, men heller ingen huller. Kaffepause nede på Nordbyneset, men der var det ikke mye aktivitet. Kjørte korteste vei mot Storsteinnes. Ettersom jeg vet om en annen Thundergrey på Sandøyra og at det er vel ei mil med fin grusvei der, la jeg turen ut til veienden. Stemte bra at det var fin grusvei. Sendte en SMS til Mr. Sandøyr, og ble bedt opp på kaffe. Trivelig! Ble sittende i et par timer ute i hagen i sola og drikke kaffe og diskutere GS! Virker som vi har mye av de samme inntrykk og erfaringer med den nye modellen.
Herfra kjørte jeg til Tennes og var å kikka på hellerisningene der. De har gjort en kjempejobb med å tilrettelegge for publikum. Jeg var lysten på mere grusvei, så ruta ble lagt mot Storsteinnes, men tok av mot Josefvatnet og idag kjørte jeg hele grusstrekket via Fiskelausvatnet til Aursfjordbotn. Dette er den fineste grusveien jeg vet av, bedre enn mange av veiene med fast dekke, nedkjørt, fast og fin. I tillegg fant jeg ei perle av en skogsvei ved Store Fiskelausvatnet. Så bar det i full fart hjemover for å se TIL bli banket av Odd Grenland :-( Skulle nok heller bare besøkt slekta på Storsteinnes som jeg hadde tenkt til, i stedet for å se på den elendigheta. Men tida strakk ikke til idag. Likevel en begivenhetsrik dag i et strålende sommervær med 22-23 grader store deler av turen.
Da ble det godt og vel 60 mil i helga. Det må betegnes som bra og det trengs, for nå går jeg inn i to uker med beredskapsvakt igjen, og etter det er det bare fem ukedager før vi vender nesen sydover til varmere strøk. Når vi kommer hjem igjen er det 1. September. Så størsteparten av sesongen 2013 er nok over for min del. Heldigvis har jeg 3 uker med jobbkjøring å se fram til :-)

To Brødre!
Løkta på Nordbyneset.
Mange fine hellerisninger på Tennes.
Kirka på Tennes.
Skogsbilvei ved Store Fiskelausvatnet

Trip: 245 km
Totalt: 5468 km