Locations of visitors to this page

tirsdag 2. april 2019

MC messa Lillestøm 2019

Lørdag morgen satt 3 forventningsfulle representanter fra GS Guys Tromsø, på tidlig fly sørover. Dagen ble tilbrakt i messehallen sammen med en stor horde skuelystne. Kjente på en liten anelse misunnelse på de som kom kjørende på en fin nordnorsk sommerdag, og vandret rundt i kjøreutstyr. Ut på dagen ble det Brunch i andre etasjen, med pølse og pils.



Så hva så vi på?
Først sjekka vi ut årets Custom bygg fra forhandlerne. Spreke leveranser både fra Tromsø og Bodø, på designelementer, farger og lakkering. Utrolig hvordan man kan bygge sin egen spesielle sykkel ut fra RnineT, også ved å bruke kun orginaldeler fra BMW.



Alle de nye R1250 modellene var på plass på BMW standen, og også en fullt Touratech oppstasja  1250 ADV,  hos den svenske leverandøren. De forskjellige modellene ble beglodd og besittet, her var det bare å holde på kredittkortet.


Hos Kellox ble den nye Moto Guzzien V85TT studert, et spennende alternativ til GS? Synd det er langt til forhandler og service fra Nordnorge.


Det ble noen rundturer rundt til de forskjellige forhandlerne og sykkelmerkene, merkelig nok ble det brukt minst tid hos Harley Davidson. Inntrykkene ble mange.

Det var ganske mange restaurerte veteransykler å se. Særlig falt de fire flotte, fullrestaurerte Kawasaki 900 syklene, i smak. Hvis man heller vil gå for en fabrikkny retrosykkel, er den nye Kawasaki 900 et vakkert alternativ. Noen av oss som begynner å nærme seg sånn circa midt i livet,  begynner tydeligvis å få en velutviklet nostalgifaktor med årene. Men som ungdommen kommenterte; "Skal man ha noe som er gammelt, kan det like gjerne være det".



Etter 6-7 timer på messa begynte de eldste av oss å bli av i føten, det ble jo en lørdag på linje med handletur sammen med Madammen på Jekta. Vi tok oss inn til Tigerstaden hvor vi overnattet hos han Thon på Hotel Slottsparken. Middagen ble inntatt hos ho Olivia i Hegdehaugveien.
Søndagen ble tilbragt i urbane omgivelser på Operataket og Havnepromenaden til Sørenga. Vi rusla opp til Grønland Torg, hvor vi etterhvert fant en passende solvegg og inntok årets første utepils. Likevel var det ikke varmere enn at når sola forsvant bak Radisson-hotellet, var det bare å pakke sammen.

Ei vel anvendt og trivelig helg, mens snøen lava ned heime i Tromsø. Snapper med utepils ble ikke like godt mottatt hos alle de som lå radbrukket av snymåkking. No er man i alvorlig ventemodus på å få trilla ut av garasjen, og ikke minst dra til Tromsø Motor for å prøvekjøre de nye modellene, så snart det blir ei stripa asfalt midt på veien.