Locations of visitors to this page

tirsdag 26. juni 2012

Dietl er solgt igjen

http://www.finn.no/finn/mc/used/object?finnkode=35452349
Eier etter meg har bare kjørt 1300km siden han kjøpte den våren 2010. Samtidig har jeg kjørt 18000km på 1200'ern. Kanskje en forklaring på hvorfor den ble solgt. Denne gangen til Nord-Odal.

Epilog MC ferien2012

Det sureste været hadde jeg på prologen hjemmefra til Målselv. Ikke så kaldt som på noen fjelloverganger, men da var man forberedt og påkledt.
Ellers kjørte jeg kun i Rukka Goretex, og tørket opp etterhvert. Var ikke våt en eneste kveld under hele turen. Makan til flaks, kan være pga. støvelovertrekket jeg kjøpte i Sandefjord :-)
Hadde tre par hansker med, fra de tykkeste vinter- til de tynneste sommerhansker, alle ble brukt underveis. Ble etterhvert svært så fornøyd med de nye Rukka hanskene, og ikke minst den nye Schuberth C3 hjelmen, den er bare så utrolig lett!

Turens høydepunkter var alle fjellovergangene, klarte nesten en pr. dag. Og alle de flotte MC veiene på Vestlandet, og Vestlandet med naturen, stedene, folkene, generelt.

På grunn av batteri problemene ble GPS’en avslått i lange perioder, så sporloggingen der er mangelfull. Men ifølge kilometertelleren ble total kjørelengde 4666km. Og det i et så bra vær som vi hadde. Ikke rart man blir Vestlands-fan, og snart må omdøpes til Vestlandsfanden.