Locations of visitors to this page

mandag 2. juli 2012

Tirsdag 26. Juni: Skutvikvannet i Malangen






Kveldstur for å teste ut etter service, fikk bl.a. skiftet plugger. Gikk finere nå syns jeg, endel av den grove gangen som dukket opp under langturen, virker å være borte.
Kjørte 1,5 mil på nyskrapt grusvei, her merkes det at dekkene begynner å bli dårlige. Fikk også kommentar på verkstedet at bakdekket burde byttes.
Litt kjølig med bare 7-9 grader i kveld.

Mens jeg hadde GS'en på service spurte jeg om å få lånt en sykkel som jeg kunne kjøre på jobb med. Det ble GSA demosykkel 2012 modell. Jeg ble derfor fristet til å slutte litt tidligere på jobb og kjøre opp den svingete veien til Sørskaret/Finnvikdalen. Min kommentar når jeg leverte den tilbake var; Irriterende lettkjørt!
Er ikke komfortabel med å bare nå ned med tærne, men svaret på det var at den kunne leveres med lavere sal.
Den ny HP2 motoren på 110 hk, er atskillig mer responsiv enn min 2007 modell. I tillegg fikk jeg prøvd ut ESA med Comfort, Normal og Sport innstilling, uten at det merktes noe særlig. Men det er lettvint å kunne stille fjæringen etter om man har baggasje, passasjer, eller kjører på grusvei. Den bredere kåpa likte jeg kjempegodt, man sitter med knærne helt i skjul bak den.  Når man i tillegg vet at man har 33 liters tank, hjelper det på.
Til tross for setehøyden trivdes jeg bedre på denne enn på 2011 modellen GS jeg prøvekjørte i fjor. Fristende!



Trip: 126km
Totalt: 33676km