Locations of visitors to this page

søndag 26. mai 2013

Søndag 26. Mai: Fjordtur

Ved Andersdal.
Ullsfjorden, vakker som alltid. Nysgjerrige innfødte.
Stilstudie av en snuoperasjon.

Klaudius drømmer om sin Røde Baron
 
Idag gikk turen innover Ramfjorden, utover til Balsfjorden via Andersdalen, så videre over til Ullsfjorden. Sist jeg kjørte denne runden var 2. September i fjor, i nydelig senhøstes vær. Temperaturen lå respektabelt mellom 11,5 og 16,5 grader, og stort sett knall sol. Altså strålende kjøreforhold.
Idag hadde jeg selskap av Klaudius på Gammelhunden. Endelig en tur på nysykkelen med fokus på turen og naturen, ikke bare nye tekniske finesser :-) Men det ble selvfølgelig mye diskusjoner rundt det nye konseptet, men vi er stort sett veldig enige i konklusjonen, og Klaudius venter nå i spenning på å motta sin Røde Baron.
Det ble en lang kaffepause og en god prat på favorittplassen innerst i Ullsfjorden, med selskap av både fugler og dyr. Returen fra Seljelvnes og hjem etter E8 er dørgende kjedelig kjøring , særlig nå med 60km/t fartsgrense gjennom hele Lavangsdalen. Passerte 400km idag, så jeg nærmer meg 1000km service, sakte men sikkert. Nå blir det imidlertid en uke med lite kjøring igjen på grunn av beredskapsvakt.

Trip: 188km
Totalt: 420km