Locations of visitors to this page

mandag 14. april 2014

Mandag 14. April: Nye fotpinner og stor tankveske

Påskeferiens første dag ble brukt til å hente bestilt ekstrautstyr på Tromsø Motor. Så bar det rett hjem for montering. Med tanke på langturer har jeg gått til innkjøp av den store tankveska. Den er også utvidbar. Mens den minste som jeg kjøpte i fjor er ca. 5 liter, er den store 11 liter, og 15 liter når den er utvidet.
BMWs orginale, justerbare fothvilere er bredere enn de som står på som standard, og de har fjærbelastet gummi som gjør at når det blir trykk på dem, når du står og kjører, synker gummien ned og du kommer i kontakt med klørne på kantene. Altså mer stabil offroadkjøring. Finishen virker å være skikkelig bra, og gullfargen står i stil med framgaffelen. :-) De er regulerbare i tre høydeinnstillinger og ankom i den høyeste, ser penest ut når de andre justeringshullene ikke vises. Jeg justerte de ned i laveste posisjon, mener å ha lest at dette er samme høyde som de orginale, men jeg syns nesten de virket lavere. Litt vanskelig å måle når de gamle var demontert. Kan iallefall anbefales hvis noen skulle ønske høyere pinner og skarpere knevinkel. Nå regner det igjen idag, og temperaturen har falt med noen grader, så det blir ingen testtur idag. Er spent å se hvordan det stemmer i forhold til girspaken, og også den berømte "knotten" på sidestøtta.





 
Ellers var det ankommet to nye GSA'er, en blå og en hvit, klare til levering. Må si at den hvite tok seg godt ut der den sto, i mine øyne den peneste fargen. Kvaliteten på Iphone bildene rettferdiggjør ikke utseendet!