Locations of visitors to this page

lørdag 21. august 2010

Lørdag 20. August 2010: Mikkelvika.

"Dyret" til Klaudius i fokus. BMW K1300R
Venter på følgebil på returen gjennom Kvalsundtunellen.

Fritidsbåt på tur ut fra Mikkelvik.

Våkna til et nydelig vær idag. Fristelsen ble for stor utover dagen, og en SMS gikk ut til mulige turkamerater for en liten kjøretur. Positiv respons fra Klaudius, og utpå ettermiddagen var vi på tur utover mot Ringvassøya. Viste seg at det pågår anleggsarbeid i Kvalsundtunellen, ble stående å vente på følgebil. Nede i tunellen var det bekmørkt, det draup fra taken, veien var våt og sleip, og det lå en del løsgrus i kjørebanen. På tilbaketuren fikk jeg følelsen av ha et bakhjulsslipp.
Tok av opp mot Dåfjordeidet. Her var det også et område med veiarbeide og GSén fikk spølt litt på grus :-) Turen fortsatte etter nydelig vei utover til fergeleiet i Mikkelvika. Veien er smal, med masse svinger og med bra asfalt. Perfekte MC forhold. Etter en pause i nydelig sommervær, satte vi kursen hjemover igjen. Den ble i det store og hele en reprise av turen utover. Kvalitetstid!
Idag passerte jeg 5000 kjørte kilometer på nysykkelen! Må være fornøyd med årets MC sesong, har tross alt vært dårligste sommeren i Tromsø på 90 år!

Trip 169km
Totalt 20832km