Locations of visitors to this page

mandag 12. mai 2014

Mandag 12. Mai: Sommerøya

Endelig på veien igjen. Har utviklet seg til en ny dekkhistorie, min forrige var i 2011.
Ringte to dekkforhandlere fredag 2. Mai, men de hadde ikke fått inn MC dekk til sesongen. Autovulk hadde ingen dekk i dimensjonen, og Dekkman hadde kun gatedekk fra ifjor inne.
Kontaktet forhandleren, Tromsø Motor, og de hadde fått inn haugevis med dekk, så det var bare og stille mandag morgen. Hørtes veldig oppløftende ut, men pga ny dimensjon på den nye GSen, var denne ikke kommet. Ble bestilt dekk straks, men på grunn av en rekke uheldige omstendigheter er dekket pr. dags dato ennå ikke ankommet. Og jeg som hadde planlagt langtur i helga som var, og været var flott :-(
Vel, vel, idag ble det konstatert at dekket enda ikke var sendt sørfra, så da fikk jeg satt på et nytt Metzler Roadtec Z8, mens vi venter. Nå var kriblingen så stor at det ble tur til Sommarøy til tross for bare fire, fem varmegrader. Kjørte over Kattfjordeidet begge veier, og her var tempen nede i 1,5 grader, og isvarsling. Men idag syns jeg kjørefølelsen langsomt vendte tilbake, begynte å bli vanskelig å kjøre sakte. Men i helga rauk det to MC-førerkort i Håkøybotn, så man må prøve å styre seg. Enklere når det fortsatt nesten er vinter. Sykkelen var veldig lettkjørt med nytt dekk.
     Metzler Roadtec Z8

Flytta fothvilerne ett hakk opp.
Vinter på Kattfjordeidet.

 Flott på yttersia.
1,5 - 5 grader.

Trip: 118 km
Totalt: 7487 km