Locations of visitors to this page

tirsdag 18. oktober 2011

Søndag 16. Okt. Lovlig seint. Sesongslutt?

 Kattfjordeidet, fortsatt 7,5 grader i midten av Oktober.
Mye lauv på skogen på denne siden av Kattfjorden. Må være lunt og stille under Vasstinden her.
Lavt skydekke og yr i luften. Ikke så fint utsikt ut over storhavet i dag.

Med vemod må jeg nok innse at sesongen er over på min breddegrad. Avslutter som jeg startet 10. April, på Kattfjordeidet. Siden det var 8-9 grader kjørte jeg til veienden på nordsiden av fjorden, til Vasstrand. På returen kjørte jeg via bunkerstasjonen på Tromsø Lufthavn, før det bar hjem til vask og oppstalling.
Det har vært en mild og fin høst, nesten ikke hatt frostnetter her på kysten, så de har ikke vært ute med saltbøssa enda. Fortsatt mildt på langtidsvarselet, så kanskje .....

En oppsummering av sesongen viser at jeg fikk kjørt 7433km i løpet av de seks månedene. Omtrent halvparten av disse gikk unna i løpet av to hektiske uker på turen til Nordvestlandet. Ble også 860 km på "Iron Butt"-dagen til Sverige og Finland. Utover disse turene har det i løpet av en fantastisk sommer i nord, egentlig blitt prioritert lite MC-kjøring. Og flere av de obligatoriske turene har ikke blitt kjørt i år. For eksempel har ikke Senja vært besøkt i det hele tatt.

Så da er det bare å sitte og se på Bloggen utover vinteren og planlegge en ny sesong som starter om circa seks måneder. Sinnet er atskillig lysere når en står i starten av sesongen, enn på denne tiden av året. Det er helsebot i denne aktiviteten.

Trip 71 km
Totalt: 28830 km