Locations of visitors to this page

fredag 8. mai 2015

Fredag 8. Mai: Kvaløyvågen

Frigjøringsdagen måtte selvfølgelig feires med en MC-tur. Så jeg kjørte derfor på jobb, og avspaserte  en god time på ettermiddagen. Var først en tur bortom forhandleren og sjekket at de har kontroll før servicen på onsdag. Så kjørte jeg en kjapp tur ut til Kvaløyvågen. Satt en halv time i fjæra og mediterte.
Idag var det nesten sommervær.



Trip: 60 km
Totalt: 15688 km

5 kommentarer :

  1. Hei
    Takk for en flott blogg. Har også en R1200GS Watercooled 2013. Lurer på hva slags ekstralykter du har montert og om du er fornøyd med dem

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei! Hyggelig å få kommentar. Sjekk dette innlegget: http://dietlbikelog.blogspot.no/2013/07/mandag-29-juli-ansiktslfting-og-status.html
      Lyktene er BMW sine orginale. De bytter ut bryterpanelet på venstre side, egen bryter integrert for disse lysene.

      Slett
    2. Rettelse: Bryteren er ikke på bryterpanelet, men på festet på venstre speil. Egem modul som monteres utenpå. Så bryterpanelet er ikke skiftet.

      Slett
  2. Av naturlige årsaker kjører vi lite mørkekjøring i Nord-Norge, så lysstyrke og lysbilde ved mørkekjøring kan jeg ikke si så mye om. På ferien i fjor klaga kompisene på at det ene lyset blendet dem når jeg kjørte bak. Og noen biler blinket i tuneller. Så jeg måtte senke ned det lyset. Så jeg velger å tro at de hjelper på synelighet i trafikken :-)

    SvarSlett
  3. Hei og takk for svar. Vurderer ekstralykter, helst noe som gir bedre lys i tunneler, de har vi mange av her på Vestlandet :-) Har også blogg på http://www.trollbiker.com Legger ut noen turer jeg også.

    SvarSlett